Gå til hovedindhold

Velkommen til Børge Madsen Cykler

Vi har eksisteret siden 1960 og er kendte for vores kvalitet, service og gode rådgivning.

Salg af cykler

Læs mere

Reservedele & tilbehør

Læs mere

Service & reparationer

Læs mere

Børge Madsen Cykler - cykelbutik med stolte familie­traditioner

Velkommen til Børge Madsen Cykler. Vi er en af Vejles største cykelbutikker med stolte familietraditioner. Vi har stor ekspertise i at vejlede kunden til det helt rigtige køb – og vi sætter en stor ære i at servicere kundernes behov og specielle ønsker.

Vi har altid et meget stort udvalg – i alt lige fra hverdagscykler til professionelle konkurrencecykler. For at kunne servicere kunden her og nu lagerfører vi også mange og specielle reserve- og tilbehørsdele. Og selvfølgelig bestiller gerne kundernes helt specielle ønsker hjem.

Kontakt os

Nyheder

Ny cykel bog

Så er den nye cykel bog med cykelhistorier fra Vejle kommet ‍

Specialized crux

Så er denne flotte Specialized crux klar til den nye ejer #børgemadsencykler #børgemadsencyklervejle #vejle #cyklingvejle #visitvejle #graveldenmark #gravelcykling #gravelcyklingdenmark #gravelbikeden...

Vi samler på glade kunder

4.9

51 anmeldelser på Facebook

Super god service

Tusind tak for hjælpen med mit gear, jeg er rigtig glad for at være blevet anbefalet til dig. Frem over skal mine cykler til service hos dig. Nu køre den rigtig godt. Tusind tak.

Altid god og hjælpsom kundeservice!
Kører gerne fra Randers til Vejle.

Super service, altid klar til at hjælpe👍

Dygtige folk og kanon betjening

Kvalitet, service og gode rådgivning

Alt til din cykel samlet ét sted

Vores cykelbutik er dedikeret til at give vores kunder den bedste oplevelse, når det kommer til valg af cykler og tilbehør. Vi har et bredt udvalg af forskellige cykeltyper, fra racercykler til mountainbikes, bycykler og elcykler. Vores kyndige personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte cykel, der passer til dine behov og ønsker.

Udover salg af cykler tilbyder vi også et omfattende udvalg af cykelreservedele og tilbehør, såsom hjelme, låse, lygter og meget mere. Vores mål er at give vores kunder alt, hvad de behøver for at få mest muligt ud af deres cykling.

Men det stopper ikke der - vores cykelværksted er bemandet med erfarne cykelmekanikere, der kan tage sig af alle former for cykelservice og reparationer. Uanset om det er en simpel lapning af et punkteret dæk eller en mere kompleks reparation af gearskifte og bremser.